torsdag 22 oktober 2009

Den eländiga bron.

Huset är för stort för att få över bron. Eller är det bron som är för smal. Välj själv. Någon som gillar problemlösningar eller har en idé. Hör av er. Här är några alternativ som vi har eller har haft...

IDÈ............................................................STATUS

1.Såga av räckena_____________________olagligt (säkerhetsrisk)

2.Inflygning av hus med helikopter_________dyrt

3. Ta en annan väg____________________Finns ingen anna väg

4. Höja vägbanan på bron_______________ Skulle fungera

5. Smsa över huset____________________Meddelande för stort för att skicka

6. Lyfta över och lasta om _______________Skulle fungera

Här är den eländiga bron.


Vi har även borrat efter vatten idag. Efter 3,3m fann vi berg men vi fick borra totalt 100m för att få tillräckligt med vatten. Mycket oväsen dam och bröttit men nu är det klart.
Så här såg det ut när det var klart

Å så grävde vi ner tanken. Man ska förankra tanken innan man gräver ner den annars kan det hända att tanken flyter upp. Låter orimligt men så är det. Tanken är ju just nu fylld med luft. om det regnar kan leran bli mjuk och då kan tanken börja flyta upp.

Efter reningsverket går avloppsvattnet till en biobädd bestående av lustiga plaströr, macadam, sand, flis, macadam igen och mera lustiga plaströr. När avloppsvattnet passerat så är det drickbart. Någon som e sugen på välkomstdrink på inflyttnigsfesten?

2 kommentarer:

  1. Jag röstar på nummer 4, fyll på med asfalt tills vägbanan är 30 cm högre... Men då är det kanske lika bra (och billigare) att såga av räckena, för det blir väl ungefär samma effekt... :)

    SvaraRadera
  2. Vem bär välkomstdrinken (från brunnen på tomten över bron till huset) under inflyttningsfesten då? Eller tänkte ni slanga?
    -----
    Pontus

    SvaraRadera