lördag 14 november 2009

Hur går det med huset? När flyttar ni in?

Ja, när flyttar vi igentligen? Det är den näst vandligaste frågan vi får nu för tiden. Den vanligaste är: Hur går det med huset? Tackar som frågar, det går enligt planerna än så länge.
Vi fick i veckan reda på att huset kommer den 8:e december och ca 4-5 veckor efter det kan vi flytta in. SPÄNNANDE!!! Det närmar sig med älgakliv. Å på tal om älgar så har Hälge återvänt till vår tomt för att fortsätta blänga och stirra på arbetarna när dom står och hänger på skyffeln. Denna gången kom han så nära som 30m.
I veckan var det dags för att gjuta grunden till garaget. Det blev finfint. Lent,slätt och STORT. Antar att Landvetter kommer att höra av sig snart för lån av landningsbanan.

Slät som en bebisrumpa och stadig som tyska Autobahn.

Victor charlie charlie, comming in for landing...

Vi vill passa på att tacka alla vänner och bekanta som kommit med förslag på hur vi ska få huset över bron. Vi har haft många nominerade men här är dom tre bästa förslagen.

Låta Joe Labero trolla över huset.

Old Roman style. Katapult som kastar över huset.
.


Å så har vi vinnaren. NM 190 som klarar 48ton. Används i det norska försvaret. Idén som vi tycker är helt sanslöst rå och grotesk kommer naturligtvis från en tokig norrman. Tack Svein.









1 kommentar:

  1. Nu väntar vi bara på att få se huset på plats!!!! Jenny

    SvaraRadera