söndag 22 augusti 2010

Altanen börjar ta form.

Vårt tama rådjur Pang (fullständiga namn är: En vacker dag säger det pang) har fått 3 st små bebisar. Sååå himla söta. Problemet är att även dom kommer bli stora och använda vår trädgård som restaurang. Man kan titta på dom i timmar å så fort dom snubblar eller gör något annat gulligt hörts ett åååååhhhhhhhhhhh!!!Bygget med altanen fortsätter i rask takt och nu är den nästan klar. Några svordomar har susat genom luften och en och annan bräda har slungats iväg. Man skulle ju kunnat göra det enkelt för sig och bygga en fyrkantig altan istället för den åttakantiga historian som vi bygger. Ska det vara fint så ska det, å då kostar det svett och tårar.


Pang kommer inte få priset som året mamma. Hon lämnade sina ungar på vägen när jag kom körandes med bilen. Ungarna hade väldigt svårt att komma upp och ner för dikena och den ena ungen rullade ner efter att ha snubblar över sina egna ben.Utanför sovrummet.


Inte så bra bildkvalite men det är inte så lätt att få med alla på bild samtidigt som dom ska stå stilla och helst titta in i kameran.


Det blitr trappsteg runt hela åttkantingen.


Börjar ta form. Känns som byggvaruhusen är vårt andra hem just nu. Det hjälper inte att man har ett stort släp att lasta brädor på. Man kan inte lasta mer ända, det blir övervikt. Tur inte farbror polis stoppade oss. =)


Fredrik och Bossy tar en paus i byggandet. Bossy älskar altanen. Bollarna stutsar mycket bättre där en på gräset.


Välkommen till vårt dansgolv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar