måndag 7 september 2009

Förord

-Håll nu tummarna för att detta huset inte sticker iväg under budgivningen, var en fras man ofta sa till vänner och familj. Många tummar har varit hållna men det perfekta huset eller det perfekta priset verkade aldrig komma. Efter nästan 2 år av letande efter hus och många misslyckade budgivningar var man väldigt less och trodde aldrig man skulle få sitt drömhus.

-Varför bygger ni inte ert ett eget hus då? frågade Fredriks pappa en dag.

Tankarna började leka och spinna om att bygga ett eget hus men det verkade jobbigt, tar väldigt lång tid, det lät som om man måste kunna en massa om att bygga och det verkar vara hur dyrt som helst. Man kan aldrig vara säker på hur det slutar och dessutom var det ett säkert sätt att bli lurade på............. PERFEKT.Låter som något för Camilla och Fredrik.

Å så började jakten på den perfekta tomten.

En kompis sa till oss att det fanns en tomt till salu där dom bor, den är JÄTTE fin men priset är nog högt. Men vi borde åka och se på den. Vi följde goda råd, blev förälskade i platsen, gillade läget från första stund men priset för tomten var för högt tyckte vi. Så vi bestämmde oss för att leta vidare.

Nu 1 år senare är det den tomten vi tillsist köpte. Å vi ångrar oss inte en sekund. Nu har vi vår tomt och vi är så lyckliga. Det är nu vi startar vår framtid...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar